Twee Bomen

Creatief, technisch en nauwkeurig

Deze website is gemaakt in RapidWeaver, een Mac programma dat voor zover ik kan zien op het moment de beste mix van gebruikersgemak, mogelijkheden en prijs. Een sterk punt van RapidWeaver is het grote aantal fraaie designs of thema's, zoals zij ze noemen. Ik gebruik het Travel thema, dat ik aangepast heb en in de toekomst ongetwijfeld nog verder aan zal passen.

Links:
  • Overzicht van de mogelijkheden van RapidWeaver op de RealMac Software site

De website host ik in Amerika bij Dreamhost. Ik zocht een betrouwbare hosting provider, met Subversion en SSH toegang, voor een redelijke prijs en ik heb nog geen spijt gehad van mijn keuze voor Dreamhost. Ze hebben zo hun eigenaardigheden, maar SSH werkt zonder dat je computer een vast IP adres moet hebben en de klantenservice wordt bevolkt door webmonkeys, niet door callcenter medewerkers die 'ftp' eerst in hun callscript moeten gaan opzoeken. Je moet natuurlijk niet naar Californië gaan bellen, maar even op de 'Chat' knop drukken. Mocht je Dreamhost eens willen bekijken en gratis uitproberen: Dreamhost logo

Geef, als je je aanmeld, deze promotie code op om $15 (dollars!) korting te krijgen: TWEEBOMENPROMO15. Betalen kan overigens met een credit card of gewoon met PayPal.